Pokouším se připojit k serveru...

Připojení k serveru bylo ztraceno. Vyčkejte na znovuobnovení stránky, nebo ji obnovte ručně.

DOMŮ VINOTÉKA E-SHOP O NÁS KONTAKT
loading

Polední menu

🥗 Obědové menu – 9.–13. června

Každý den nové chutě, vůně a příběhy na talíři. Vaříme srdcem, servírujeme s poezií.


 

Pondělí

Předkrm – Cibulačka
Klasika, která zahřeje a potěší, s jemnou a karamelizovanou chutí cibule.

Hlavní chod – Vepřová panenka s sušenými rajčaty a pečenými bramborami
Šťavnatá vepřová panenka ochucená sušenými rajčaty, podávaná s křupavými pečenými bramborami – tradiční pohodlné jídlo.

 

Úterý

Předkrm – Houbová polévka
Krémová a aromatická polévka plná svěží lesní chuti, ideální začátek jídla.

Hlavní chod – Krůtí špízy s ratatouille
Chutné a lehké špízy doplněné jemnou a voňavou domácí ratatouille.

 

Středa

Předkrm – Smíšený salát
Čerstvý a křupavý salát z sezonní zeleniny pro lehkou a zdravou energii.

Hlavní chod – Cassoulet
Značkové jihozápadní jídlo bohaté na chutě a tradice, pomalu vařené pro autentickou a vydatnou chuť.

 

Čtvrtek

Předkrm – Cuketová polévka se sýrem kozím a brusinkami
Hedvábná polévka jemně dochucená chutí kozího sýra a lehce kyselou brusinkou.

Hlavní chod – Pečené kuřecí stehno s melounem, limetkou a zázvorem
Neobvyklá a osvěžující kombinace sladkosti melounu, svěžesti limetky a pikantnosti zázvoru okolo šťavnatého kuřecího masa.

 

Pátek

Předkrm – Španělský gazpacho
Klasika plná čerstvých rajčat a křupavé zeleniny, osvěžující a lehký začátek jídla.

Hlavní chod – Vepřové medailonky s provensálskými bylinkami a ratatouille
Měkké medailonky z vepřového masa ochucené provensálskými bylinkami, podávané s tradiční slunečnou ratatouille.

 

K návštěvě tohoto webu musíte být starší 18 let. Je Vám 18 let, nebo více?