Pokouším se připojit k serveru...
Připojení k serveru bylo ztraceno. Vyčkejte na znovuobnovení stránky, nebo ji obnovte ručně.
Každý den nové chutě, vůně a příběhy na talíři. Vaříme srdcem, servírujeme s poezií.
Pondělí
Předkrm – Cibulačka
Klasika, která zahřeje a potěší, s jemnou a karamelizovanou chutí cibule.
Hlavní chod – Vepřová panenka s sušenými rajčaty a pečenými bramborami
Šťavnatá vepřová panenka ochucená sušenými rajčaty, podávaná s křupavými pečenými bramborami – tradiční pohodlné jídlo.
Úterý
Předkrm – Houbová polévka
Krémová a aromatická polévka plná svěží lesní chuti, ideální začátek jídla.
Hlavní chod – Krůtí špízy s ratatouille
Chutné a lehké špízy doplněné jemnou a voňavou domácí ratatouille.
Středa
Předkrm – Smíšený salát
Čerstvý a křupavý salát z sezonní zeleniny pro lehkou a zdravou energii.
Hlavní chod – Cassoulet
Značkové jihozápadní jídlo bohaté na chutě a tradice, pomalu vařené pro autentickou a vydatnou chuť.
Čtvrtek
Předkrm – Cuketová polévka se sýrem kozím a brusinkami
Hedvábná polévka jemně dochucená chutí kozího sýra a lehce kyselou brusinkou.
Hlavní chod – Pečené kuřecí stehno s melounem, limetkou a zázvorem
Neobvyklá a osvěžující kombinace sladkosti melounu, svěžesti limetky a pikantnosti zázvoru okolo šťavnatého kuřecího masa.
Pátek
Předkrm – Španělský gazpacho
Klasika plná čerstvých rajčat a křupavé zeleniny, osvěžující a lehký začátek jídla.
Hlavní chod – Vepřové medailonky s provensálskými bylinkami a ratatouille
Měkké medailonky z vepřového masa ochucené provensálskými bylinkami, podávané s tradiční slunečnou ratatouille.