Pokouším se připojit k serveru...

Připojení k serveru bylo ztraceno. Vyčkejte na znovuobnovení stránky, nebo ji obnovte ručně.

DOMŮ VINOTÉKA E-SHOP O NÁS KONTAKT
loading

Polední menu

🥗 Obědové menu – od 30. června do 4. července

Každý den nové chutě, vůně a příběhy na talíři. Vaříme srdcem, servírujeme s poezií.


 

PONDĚLÍ

Předkrm – Toast s ořechovým chlebem, tapenádou, sušenými rajčaty a fetou

Křupavý toast s vůní jihu, mezi sluncem oliv a jemností sýra.

Hlavní jídlo – Kuřecí špízy pečené v troubě, domácí ratatouille

Špízy dozlatova z trouby a ratatouille plné léta – nádech Středomoří v každém soustu.

 

ÚTERÝ

Předkrm – Studená okurková polévka s mátou

Nádech svěžesti, který probudí smysly, jako lehký letní vánek na trhu.

Hlavní jídlo – Grilované hovězí na česnekovém másle, pečené brambory

Jemná a voňavá klasika, kde máslo s česnekem hladí šťavnaté maso.

 

STŘEDA

Předkrm – Mrkvový salát s citronem a petrželí

Živý a osvěžující předkrm, který probudí chuť k jídlu jednoduchostí a jasností.

Hlavní jídlo – Kuře po baskicku s paprikou, bílá rýže

Barvy, charakter a měkkost – jídlo, které zpívá léto po baskicku.

 

ČTVRTEK

Předkrm – Zelený salát s ořechy a modrým sýrem

Křupavá a intenzivní kombinace, kde modrý sýr jemně šeptá svou slanost mezi listy.

Hlavní jídlo – Hovězí kuličky s fetou a bylinkami

Šťavnaté kuličky s nádechem bylinek a rozplývajícím se srdcem – něha s vůní jihu.

 

PÁTEK

Předkrm – Rajčatový tatarák s mozzarellou

Dokonalé spojení kyselosti ovoce a jemnosti sýra v italské svěžesti.

Hlavní jídlo – Grilovaný vepřový filet s bylinkami z Provence

Jemnost vepřového filetu prosycená středomořskou vůní, grilovaná k dokonalosti.

K návštěvě tohoto webu musíte být starší 18 let. Je Vám 18 let, nebo více?