Pokouším se připojit k serveru...
Připojení k serveru bylo ztraceno. Vyčkejte na znovuobnovení stránky, nebo ji obnovte ručně.
Každý den nové chutě, vůně a příběhy na talíři. Vaříme srdcem, servírujeme s poezií.
PONDĚLÍ
Předkrm – Toast s ořechovým chlebem, tapenádou, sušenými rajčaty a fetou
Křupavý toast s vůní jihu, mezi sluncem oliv a jemností sýra.
Hlavní jídlo – Kuřecí špízy pečené v troubě, domácí ratatouille
Špízy dozlatova z trouby a ratatouille plné léta – nádech Středomoří v každém soustu.
ÚTERÝ
Předkrm – Studená okurková polévka s mátou
Nádech svěžesti, který probudí smysly, jako lehký letní vánek na trhu.
Hlavní jídlo – Grilované hovězí na česnekovém másle, pečené brambory
Jemná a voňavá klasika, kde máslo s česnekem hladí šťavnaté maso.
STŘEDA
Předkrm – Mrkvový salát s citronem a petrželí
Živý a osvěžující předkrm, který probudí chuť k jídlu jednoduchostí a jasností.
Hlavní jídlo – Kuře po baskicku s paprikou, bílá rýže
Barvy, charakter a měkkost – jídlo, které zpívá léto po baskicku.
ČTVRTEK
Předkrm – Zelený salát s ořechy a modrým sýrem
Křupavá a intenzivní kombinace, kde modrý sýr jemně šeptá svou slanost mezi listy.
Hlavní jídlo – Hovězí kuličky s fetou a bylinkami
Šťavnaté kuličky s nádechem bylinek a rozplývajícím se srdcem – něha s vůní jihu.
PÁTEK
Předkrm – Rajčatový tatarák s mozzarellou
Dokonalé spojení kyselosti ovoce a jemnosti sýra v italské svěžesti.
Hlavní jídlo – Grilovaný vepřový filet s bylinkami z Provence
Jemnost vepřového filetu prosycená středomořskou vůní, grilovaná k dokonalosti.